SCANNINGSBOEKHOUDING

 

Een eerste mogelijkheid is dat u ons maandelijks alle verkoop- en aankoopfacturen bezorgt via ons portaal. Op uw verzoek kunnen we een periodiek online rapport beschikbaar maken, zodat u uw cijfers kunt aftoetsen aan vorige periodes. Dankzij dat rapport kunt u ook doorklikken tot de pdf van de desbetreffende factuur. Bankrekeninguittreksels kunnen daarnaast manueel of automatisch worden aangeleverd, indien nodig (afhankelijk van de wettelijke vereisten voor eenmanszaken of vennootschappen).

Een andere mogelijkheid is het online boekhoudpakket Yuki. In dat geval dient u slechts uw facturen in te scannen en wij doen de rest. Enkel aankoopfacturen die u met de post ontvangt, scant u in en verstuurt u via mail naar uw dossierbeheerder. Digitale facturen mag u uiteraard gewoon via mail bezorgen. In Yuki kunt u bovendien verkoopfacturen opmaken en verzenden, en automatisch opvolgen en aanmaningen versturen. Tot slot worden de bankrekeningen dagelijks ingelezen, dus daar hoeft u zich helemaal niets van aan te trekken.

Dankzij [p2] ons systeem voor scanningsboekhouding kunnen wij al uw cijfers binnen de 24 uur verwerken en garanderen dat deze altijd up-to-date zijn. Optioneel kunt u de betaling van uw aankoopfacturen automatiseren, de workflow voor goedkeuring van aankoopfacturen bevorderen (zelfs via de app) en automatisch herinneringen versturen. Via de webtoepassing kunnen verkoopfacturen automatisch worden ingeboekt en beschikt u over alle info over uw boekhouding in realtime, zodat u deze in uw eigen software kunt integreren. Ook bestaat de mogelijkheid om te koppelen met tal van externe oplossingen, zoals uw webshop, kassasysteem of bijvoorbeeld Teamleader. Dankzij de smartphone app heeft u uw cijfers bovendien altijd bij de hand.

De scanningsboekhouding is een echte troef voor uw onderneming: uw cijfers zijn steeds up-to-date, u heeft ze meteen bij de hand en kan rekenen op een correct zicht op openstaande facturen van klanten en leveranciers. En dat zonder dat u zelf uren aan uw boekhouding moet besteden!

 

Cookies