Zonder scanning

Ik wil mijn boekhouding zelf bijhouden:

Een eerste mogelijkheid is Winbooks on Web. Dit online pakket met extra modules voor facturatie, voorraad- en bestellingenbeheer en commercieel beheer biedt tal van mogelijkheden. Bovendien hebben wij ook zicht op uw boekhouding, kunnen wij deze altijd raadplegen en bijsturen in geval van problemen of vragen. Naast Winbooks on Web kunt u ook beroep doen op Silverfin, het platform waarop wij uw boekhouding bijhouden en dat continu synchroniseert met uw cijfers.
    Ook uw eigen software past perfect binnen onze aanpak. Wanneer u uw eigen boekhoud- of ERP-systeem hanteert, kunnen wij ter plaatse de boekhouding komen bekijken en u een transparante online rapportering bezorgen met cijfers die door ons zijn geverifieerd. Ook verzorgen wij uw eindejaarsafsluiting en/of consolidatie.

Ik laat mijn boekhouding over aan a-count:
Hiervoor gebruiken wij Winbooks. U hoeft enkel uw facturen en rekeninguittreksels periodiek binnen te brengen en wij boeken alles voor u in. Wij zorgen ervoor dat deze gedigitaliseerd worden en dat u uw cijfers op elk moment van de dag kunt raadplegen op Silverfin, hét online platform voor boekhouders bij uitstek. Zowel vennootschappen als eenmanszaken kunnen hun cijfers dus steeds online bekijken en doorklikken tot de gedigitaliseerde bestanden die u ons bezorgde. Ook maken we een afspraak voor tussentijdse besprekingen en een jaarlijkse bespreking.

Cookies