Wie zijn wij

 

 

A-count is een jong en vooruitstrevend accountantskantoor dat meedenkt met de klant. Wij ijveren steevast voor snel, toekomstgericht en correct advies op maat. Door sterk in te zetten op automatisering door digitalisering en innovatief te reageren op de steeds veranderende markt, willen we ons onderscheiden van het klassieke boekhoudkantoor. Zowel zelfstandigen en KMO’s als grote ondernemingen kunnen rekenen op de ervaring en expertise van a-count. Elke klant krijgt een vaste dossierbeheerder toegewezen die op zijn beurt steeds beroep kan doen op interne en externe specialisten. Zo kunnen wij een antwoord bieden op al uw financiële, juridische, fiscale, bedrijfseconomische en organisatorische vragen. De transparante en open communicatie tussen de verschillende partijen schept een vertrouwensband die uw onderneming alleen maar ten goede kan komen.

 

A-count is trotse preferred partner van Yuki, een online boekhoudpakket dat de interactie tussen de ondernemer en de boekhouder/accountant aanzienlijk wijzigt. Op het online boekhoudplatform kunnen beide partijen immers vlot en nauwkeurig samenwerken. Uw cijfers worden razendsnel bijgewerkt en zijn altijd up-to-date dankzij dit cloudplatform. U heeft uw boekhouding ook altijd bij de hand dankzij de smartphone app en de online toepassing. Bovendien worden uw vragen binnen de 24 uur beantwoord. Met Yuki bespaart u heel wat tijd; tijd die u kunt investeren in wat echt belangrijk is, namelijk uw core business.

Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken in één van onze kantoren in Kortrijk, Deinze en Gent.

 

Cookies